rum.guruanimal.ru

Porci Bush

porci Bush este un rezident al Africii centrale și de vest. Habitat de porci Bush sunt păduri cu zone mlăștinoase, și că e soluri aride, aceste animale evita, așa că a fost un al doilea nume - porc râu.

Desigur, acest animal greu poate fi numit destul, dar porcii Bush are o culoare strălucitoare: păr șaten roșu cu o dungă albă pe partea din spate. Urechile lungi împodobesc ciucuri care arata destul de frumos.

porci Bush (Potamochoerus Porcus).
porci Bush (Potamochoerus Porcus).

Botul este alungit, negru, cu cercuri albe din jurul ochilor si mustati lungi. Masculii și femelele au clicuri ascuțite mici, care creează un aspect amenințător.

Masculii au o umflaturi osoase speciale, situate între urechi și ochi, în aparență, ele sunt similare cu coarne de formă curbată. Bush porci organism este proportionat, se pare potrivit. Acești porci burta nu moale și nu există nici o falduri de grăsime, care sunt o trăsătură caracteristică a porcilor domestici. Botul botului subțire mici. Coada se mișcă cu o perie pe vârful unui alb și negru.

porci Bush creste pana la 100-150 cm în lungime.
porci Bush creste pana la 100-150 cm în lungime.

Lungimea acestor porci creste pana la 100-150 cm, inaltimea la greaban ajunge la 56-80 centimetri. porci Bush cântărește aproximativ 80 de kilograme. Ele pot rula rapid, iar mișcările lor sunt ascuțite și rapide. În conformitate cu viteza de rulare, ele pot concura cu câini de vânătoare, dar a alerga afară de abur destul de repede. În ceea ce privește acești porci câini arată agresiune în cazul în care câinele stă în calea unui animal sălbatic, acesta va fi mâncat.

Purcei porci Bush.
Purcei porci Bush.

porci River sunt omnivori. Din dieta lor consta din fructe, tuberculi, rădăcini, larve de insecte, nevertebrate și hoituri. Noaptea, ei urca în câmp și să mănânce porumb, ananas, alune. În plus, aceste animale ruina plantație de struguri. În acest sens, ei au câștigat o reputație destul de proastă printre oameni. În plus, porcii Bush pot mânca copitate nou-născuți, de exemplu, ovine și caprine domestice. Deci, localnicii încearcă să distrugă porci Bush.

dusmanul natural al acestor animale este leopard, dar oamenii lui înlăturat anterior din zonele în care trăiesc porci Bush. În acest sens, numărul de porci este în continuă creștere. Oamenii au încercat să reducă numărul folosind momeli otravă, dar această metodă sa dovedit a fi ineficiente, deoarece acești porci au excelent simt al mirosului, de altfel, ele nu sunt proști. Unii africani pune cu această situație și să dea naștere la ei ca o pasăre domestică.

Numărul de porci este în creștere.
Numărul de porci este în creștere.

În porcii sălbatici Bush trăiesc în grupuri familiale, liderii care sunt de sex masculin dominante. In afara de sex masculin are mai multe femele cu puii lor.

perioadă de gestație de 130 de zile, după care femela poartă de la 1 la 6 copii mici. Cel mai adesea apare pe lumină 4 purcei cu dungi. Ei trăiesc într-un cuib de mare, construit de mama, care, în aparență seamănă cu carul cu fân. La câteva ore după nașterea purceilor carne tocată peste tot pentru mama lui.

O femelă cu pui.
O femelă cu pui.

Adulții mai ales un grup având grijă de copii împreună. hrănire de lapte durează 2-4 luni, după care purceii sunt treptat încep să ia alimente solide. În 3 ani ajung la maturitate sexuală.

În cazul în care grupul de risc, toți indivizii sunt fug, dar uneori porcii fluviale sunt protejate și să atace în mod activ infractorului. În cazul porcilor Bush a primit o rană, ea devine chiar mai furios și mai agresiv. Acești porci caracterizate prin rezistență ridicată, astfel încât acestea de multe ori nu îndrăznesc să atace alte animale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

rum.guruanimal.ru
Animale Păsări Rozătoarele Pește Insecte Incubatoare Paraziți Fermă Echipamente și instrumente Sfaturi Întrebare / răspuns Miscelaneu